Led voetbal: de ultieme lichtgevende speelervaring - LedsMove

Led voetbal: de ultieme lichtgevende speelervaring

Stel je voor dat je ook in de avond kunt blijven voetballen. Dat is precies wat de led voetbal biedt.

Dit is niet zomaar een voetbal met licht, maar een hoogwaardig gestikte PVC lederen bal die oplicht wanneer hij beweegt en uitgaat wanneer stilstaand. Uitgerust met een oplaadbare batterij via USB-C, biedt de bal 2,5 uur speelplezier.

De ultieme lichtgevende speelervaring.

Wat is een led voetbal?

Een led voetbal is een revolutionaire innovatie die het voetbalspel naar een nieuw en opwindend niveau tilt.

Het unieke kenmerk van deze voetbal is de geïntegreerde LED-lamp die oplicht zodra de bal in beweging komt en automatisch weer uitgaat wanneer hij stilstaat. Dit zorgt voor een levendige, dynamische speelervaring, perfect voor avondwedstrijden of training in het schemerdonker.

Gemaakt van hoogwaardig gestikt PVC-leer, behoudt de led voetbal de officiële afmetingen en het gewicht van een standaard voetbal (maat 5, 69 cm omtrek, 420 g). Hierdoor biedt hij dezelfde kwaliteit en speelbaarheid als een traditionele voetbal, maar met de toevoeging van visueel spektakel.

Dankzij de bijgevoegde USB-C oplaadbare batterij kan de illuminate led voetbal voor maar liefst 2,5 uur achtereenvolgens worden gebruikt. Deze eigenschap maakt de led voetbal niet alleen duurzaam, maar ook kosten- en milieuefficiënt. Dit betekent dat spelers keer op keer van deze unieke verlichting kunnen genieten, waardoor elke beweging een lichtpuntje van inspiratie wordt.

Hoe werkt een led voetbal?

Wanneer de bal wordt bewogen, activeren sensoren de ingebouwde LED-lampjes, waardoor deze onmiddellijk oplichten en een verbluffend visueel effect creëren. Als de bal tot stilstand komt, schakelen de LED's automatisch uit, wat energie bespaart en de levensduur van de batterij verlengt.

Voordelen van een led voetbal

Allereerst maakt een led voetbal spelen in het donker mogelijk. Dit geeft spelers de vrijheid om te voetballen, ook als de natuurlijke verlichting beperkt is. Ook stimuleert het de creativiteit.

Deze unieke verlichtende eigenschap zorgt ervoor dat spelers zich volledig kunnen onderdompelen in het spel, of het nu dag of nacht is. Het maakt elke wedstrijd memorabel en inspirerend, en biedt een ongeëvenaarde visuele beleving.

Terug naar blog